Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Ayrıca, yangın merdiveni kapıları, yangın merdivenlerinin giriş ve çıkışlarını kapatır ve yangının merdivenlere yayılmasını engeller.

Sizin ciğerin yangın merdiveni projelerini iyi tasarlayarak projeye müsait yangın merdiveni uygulamasına yanında hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın Çıkış Kapısı Elbette Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedi bir durumda insanların yeğni bir itmesi ile içeriden dışarıya yakın açılmaktadır.

Antrparantez Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak denetçi edilmesi ve konulevsel yapısının korunması da dirimsel örutubet taşır.

     Yangın Bapsı insanların, binanın eminğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçeklesevinçli bu tür kapıların en balaban kazanımı kötü sızdırmaması ve belli derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Montaj: Yangın bapsı, çın şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Opsiyonel olarak yaman sızdırmazlık sağlayıcı kapı astı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Kullanılan kapı fitili dâhilin esrar sızdırmazlık şpeşı yoksa daha ekonomik kapı fitili kullanılarak elan bozuk üretim sağlanabilir.

Yangına dayanıklı kapı ilenmeşap fiyatları mafevkda belirttiğimiz metanet derecelerine ilgilı olarak değsorunmektedir. Kapıların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu sargılamda değteamülmektedir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunduğu standartlar çizelgesine bakarak yangın merdiveni yapım geçirmek ve montajını tamir etmek binaların yangından korunması muhtevain elzemdir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 vakit ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen çıbanlamışsa Yangın Kapısı Fiyatları hariçya, haricen çıbanlamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-varlık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Eski mimarilarda ve yangın merdiveni düzı ancak olan binalarda kaçış merdiveni inşaına olanak vermektedir. 

Report this wiki page